Vakkundig schadeherstel door Autoschade Herstel Heijne in Purmerend 

Schade? Bel 0299 - 64 63 29

Regelmatig blijven auto’s met schade rondrijden, omdat verwacht wordt dat het herstellen van de schade veel tijd en geld kost of omdat de schade niet serieus wordt genomen. Op deze manier blijft de drempel van een schadebedrijf vaak hoog. Bij Autoschade Herstel Heijne in Purmerend bieden we onze klanten altijd persoonlijke service.

Een vriendelijke benadering en een verse kop koffie bij ontvangst zijn voor ons vanzelfsprekend. En omdat we voldoen aan de kwaliteitseisen van FOCWA Eurogarant en gebruikmaken van kostenbesparende en duurzame reparatietechnieken als Easy2Fix Smart Repair, bent u altijd verzekerd van een eerlijke prijs.

Complete mobiliteit

Iedere klant van Autoschade Herstel Heijne wordt bij ons volledig ontzorgd. Dankzij onze gunstige centrale ligging in Noord-Holland zijn wij altijd bij u in de buurt, en hebben we dus de mogelijkheid om uw auto binnen korte tijd op te halen en daarna weer terug te brengen. We regelen daarbij altijd passend, milieuvriendelijk vervangend vervoer zodat u van complete mobiliteit gegarandeerd blijft.

Direct vervangend vervoer nodig?

Onze manier van werken richt zich volledig op uw complete mobiliteit en uw gemak: als klant hoeft u in feite geen meter extra te reizen en blijft u hoe dan ook mobiel. Hebt u schade gereden aan uw auto en direct vervangend vervoer en/of haal- en brengservice nodig? Meld het (vrijblijvend) via het online formulier of neem contact met ons op via    0299 - 64 63 29.

100% mobiel = 100% vanzelfsprekend

De zekerheden van Heijne Autoschade

  • Standaard 7 jaar garantie

  • Direct vervangend vervoer

  • Vakkundig FOCWA-herstel

  • Altijd eerlijke prijsopgave

  • Administratieve afhandeling

  • Milieuvriendelijk herstel

  • Haal- en brengservice

Easy2Fix Smart Repair

Hebt u slechts kleine autoschade?

Dan bent u bij Autoschade Herstel Heijne aan het juiste adres. Met Easy2Fix Smart Repair hebben wij een reparatieformule ontwikkeld die zich specifiek richt op het herstellen van kleine schade(s) aan uw auto. Dankzij Easy2Fix repareren wij u autoschade makkelijk, snel en bovendien tegen een verrassend lage prijs.

Easy2Fix bestaat uit verschillende reparatiemethoden die speciaal zijn ontwikkeld voor het repareren van kleine autoschade als krasjes en deukjes. Smart Repair staat voor Small Area Repair Techniques: innovatieve reparatietechnieken waarmee kleine schades aan uw auto efficiënter en bovendien voordeliger worden hersteld dan bij traditionele reparaties. Dus wilt u kleine schade aan uw auto snel laten herstellen voor minder geld? 

Wilt u krassen laten verwijderen? Heeft uw auto lakschade of moet uw auto verkoopklaar worden gemaakt? Smart Repair is de slimste oplossing. Klik hier om direct melding te maken van uw schade.

Kleine autoschade binnen no time hersteld

Ruitschade

Sterretje in uw ruit?
Wacht niet lang en laat het sterretje in uw autoruit direct repareren. Verschillende factoren, denk bijvoorbeeld aan temperatuurwisselingen, kunnen zorgen dat het sterretje een barst wordt. In dat geval zal de hele ruit vervangen moeten worden. Een sterreparatie is in veel gevallen gratis, omdat uw verzekering deze reparatie vergoedt.

 

Toch uw ruit vervangen?
Is het sterretje toch uitgegroeid tot een barst, dan kan Autoschade Herstel Heijne de voor- of achterruit prima voor u vervangen. Net als bij andere schades onderhouden wij bij ruitschade intensief contact met uw verzekeraar. Om welke vorm van ruitschade het ook gaat, onze ruitspecialisten zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt afgewerkt.

Ruitschade? Bel ons direct!

Perfect herstel, ook bij de allerkleinste schade

Bel 0299 - 64 63 29